Днес събрахме за вас  няколко напитки за отводняване, препоръчани от

...
Днес събрахме за вас  няколко напитки за отводняване, препоръчани от
Коментари Харесай

Седем от най-добрите диетолози в света издадоха тайните си! Слабеенето е лесно - трябва само да...

Днес събрахме за вас  няколко питиета за отводняване, предложени от седем диетолози. Може да изберете една от тези питиета, да ги комбинирате или да пиете всеки ден друга. Когато в тялото се натрупват прекомерно течности, то се подува. По подигравка на ориста, водата забавя метаболизма, пречи на работата на храносмилателната система, натрупва се във вътрешните органи и покачва вътречерепното налягане. Натрупаната в организма вода може да бъде причина за главоболие и дори гадене!

И това е забавно - Яйца на закуска и довиждане на непотребните килца - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Толкова неприятно е да се усещаме подути! Това по какъв начин изглеждаме е най-малкия проблем! Чувството на тежест и отмалялост е неприятно…

Дренажните питиета за намаляване оказват помощ освен да се понижи размера, в кратковременен проект, и да се отдръпна непотребната вода от тялото. Те са чудесни помощници на здравето, защото разреждат кръвта и по този метод тялото се доставя с повече О2. Всички органи стартират да работят относително добре, а възприятието и чувството е сходно на еуфория.

Сигурни сме, че нашата подборка ще ви хареса. Споделете в мненията коя е вашата обичана напитка и коя е дала най-хубав резултат.

1. Зелен коктейл, предложен от Сюзън Поутър
Краставица, зелена ябълка, 50 грама целина, киви и няколко листа от мента Разбиват се в блендер. Този коктейл ускорява лимфния поток, подтиква стомаха и червата. При предпочитание можете да добавите ленено семе.

2. Сок от магданоз – обичаната зеления на Доктор Оз
Магданозът очиства организма от отрови, понижава глада. Букет от свеж магданоз се трансформира в сок, благодарение на сокоизтисквачка или блендер. Сокът се изсипва в чаша с гореща вода, леко се загрява на водна баня. В никакъв случай не се вари! Тази напитка се пие заран, два часа откакто сте закусили.

3. Джинджифилова напитка – рецепта на Робин Милър
В чаша вряща вода се поставят чаена лъжичка настърган корен от джинджифил, две настъргани скилидки чесън. Слд като изстине прибавете една чаена лъжичка мед и лимонен сок. Освежаващата джинджифилова напитка се пие заран, без значение дали преди или след хранене.

4. Лимонената вода – Синтия Саси
Няма нищо по-добро от класиката, счита известната диетоложка Синтия Саси. Затова пийте лимонена вода всяка заран, на гладно, в по-топъл вид. През деня също може да разнообразявате напитките с лимонова вода.

5. Чай от подбел, защото е най-хубав, по мнението на Мериън Нестл
2 супени лъжици суха билка подбел листа се заливат с чаша вряща вода и се оставят на топло място за към час. Вземете от този чай по една супена лъжица на гладно и преди лягане. Ефектът от инфузията е необикновен! Благодарение на диуретичния и холеретичен резултат на напитката от тялото доста бързо излизат всевъзможни ненужни течности. Кожата се стяга и наподобява по-млада. Много положително средство при целулит.

6. Чист айран или суроватка, предложени от съветската диетоложка доктор Елена Малишева
Кефир, айран или суроватка – каквото и да изберете, няма да сбъркате. тези питиета форсират обмяната на веществата в червата и възвръщат хубавичко микрофлора. Ако пиете айран 2 пъти дневно или най-малко един през целия ден от седмицата да сте единствено на кефир, айран или суроватка, тялото ще се почисти от всички излишества, в това число и от вода. Чудесна концепция е да се размени закуската с кисело мляко! Редовната приложимост на тези артикули бързо ще вкара във форма стомашно-чревния тракт.

7. Кафе с лимон, защото е потребно, съгласно една от най-известни диетоложки в света – Енджи Касабие
Сложете шайба лимон в горещото кафе. Оставете да постои по този начин, до момента в който кафето изстине. Изкарайте, изстискайте сока и изяжте лимона. След това изпийте кафето без да слагате захар – единствено малко мед. Ако се заслушате, ще чуете черния дроб по какъв начин ви благодари за този чудноват балсам, с който го почерпихте. Тайната на вълшебното източване на течностите, откакто пиете тази напитка, е в действието на лимона и лимоновата кора. Етеричните масла подтикват отделянето на непотребната вода и насъбраните отрови от тялото. В допълнение, тази напитка има необикновено прелестен усет!

Всички, изброени до тук, експерти са на мнение, че е належащо незабавно да се прекрати използването за захар в каквато и да е форма. Ако желаете сладко, яжте мед!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР